Udskiftning af vinduer og døre efter dine behov

Har du brug for udskiftning af vinduer, så står tømrermester René Andersen klar til at lave den mest optimale udskiftning i Århus og Randers.

Mere end bare udskiftning af døre og vinduer

Hos René Andersen sørger vi ikke kun for udskiftning af vinduer og døre. Du vil også kunne få skiftet termoruden eller en bundkarm, men oftest anbefaler vi at lave en total udskiftning med det samme. Hvis du ønsker at få en stor glasfacade til din butik, så klarer vi også den.

Når du bestiller vores vinduesudskiftning eller dørmontering, så leverer vi altid en god service. Derfor kan vi også lave en pakkeløsning med færdiggørelse af sålbænk, fugning og finish, hvis du vil have lidt ekstra.

Når du skal have udskiftet dine vinduer og døre, vil du kunne få leveret materiale fra andre leverandører hos René Andersen. Det sikrer, at du får lige præcis det vinduesparti, som du ønsker.

​Når vi står for udskiftning af vinduer og døre, kan vi levere både plast-, træ- og aluminiumsvinduer. Det betyder, at du også kan få lige præcis den type af materiale, som du har brug for, når vi udskifter dine vinduer eller monterer din dør.

Vi er forhandlere af Primo plast døre og vinduer og Outrup vinduer i træ og alu.

Primo vinduer logo
Outrup logo

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Skulle du være interesseret i at høre mere om, hvad vi tilbyder i forbindelse med udskiftning af vinduer og dør i Århus og Randers, så kontakt os endelig på vores hovednummer 86 42 71 55, mobilen 25 38 30 66 eller e-mail renefandersen@webspeed.dk​. Vi står altid klar på uforpligtende rådgivning til din vinduesudskiftning.