Tømrer- og snedkerarbejde af professionel Snedker

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt Tømrermester René Andersen.​

Snedker i Randers og omegn

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Totalentreprise | Randers og omegn

Ønsker du hjælp til totalentreprise i Randers eller omegn? Rene F. Andersen er et tømrerfirma i Randers med en bred erfaring i at løfte mange forskelligartede opgaver indenfor totalentreprise.

Vi kan forestå hele dit projekt fra start til slut og sørger for kontakten til både murer, maler, elektriker m.v.
​Derved får du hele dit byggeprojekt samlet et og samme sted og har derved den samme kontaktperson igennem byggeriet fra start til slut.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.​

Vi står altid klar til at give vores bedste rådgivning og vejledning. Fra vores udgangspunkt i Randers hjælper vi i hele byen og nærområdet omkring Randers.

Kontakt os for flere informationer om træ, priser og vilkår.

Såfremt du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på totalentreprise, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan få en dialog om netop jeres byggeprojekt. Kontakt os i dag på vores hovednummer 86 42 71 55, mobilen 25 38 30 66 eller e-mail renefandersen@webspeed.dk​​.